Опасен маниак обикаля София вече години наред. Дебне за жертви

...
Опасен маниак обикаля София вече години наред. Дебне за жертви
Коментари Харесай

Маниак снима млади девойки в София, ако откажат ги бие

Опасен фанатик обикаля София към този момент години наред. Дебне за жертви – най-вече млади девойки и ги снима. Ако някое от тях откаже, става нападателен и налита на пердах.

Преди две години в столичното 3-то РПУ е арестуван млад мъж, изземват камерата му, само че фотосите, които откриват, не са нецензурен и по тази причина го пускат. А нападенията му не престават. От Министерство на вътрешните работи отхвърлят да вземат отношение по случая с претекста, че не е налице закононарушение, съгласно адвокати обаче това е тормоз и предстои на наказване, осведоми bTV.

„ Камерата беше отличителна, алена, видях я още веднъж и ми стана ясно, че е нещо повтарящо се. Мъжът с фотоапарат избира оживени места, с цел да търси своите жертви. Ако откажат да бъдат снимани, ги атакува с удари. Атаките се случват когато и да е, в разнообразни региони се повтарят”, споделя една от жертвите на фанатика.

Друга също си спомня: „ На спирката на „ Попа” ненадейно се изпречи пред мен и ме снима, когато желаех да изтрие фотографията, налетя на пердах, удари ме и ме рита. Засичала съм по какъв начин тормози и друга жена, мъжете в близост останаха безусловно безучастни.”

„ Отивайки на учебно заведение, бях десети клас, видях мълния, беше в метрото”, спомня си една от жертвите и разказва мъжа: „ Висок е към 170, слаб, подреден, матова кожа, тъмна коса и набола брада.”

Всички, станали жертви на фотографа, признават, че по-късно стартират да се усещат неспокойни: „ В теб се загнездва един боязън какво ще последва. Не знаеш дали няма да те наблюдава, дали няма да те нападне още веднъж. Това се случва повече от три години, този човек остава ненаказан.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР