Опасен мъж от Враца, който бе арестуван през 2015 г.

...
Опасен мъж от Враца, който бе арестуван през 2015 г.
Коментари Харесай

На вниманието на прокуратурата! Опасен наркодилър се разхожда на свобода и заплашва хора

Опасен мъж от Враца, който бе задържан през 2015 година от ГДБОП, се разхожда свободно из града и заплашва хора, научи организация BulNews.bg. След огромната спецакция тогава бяха привлечени 12 души на възраст от 18 до 27 години. На 6 от тях Специализираната прокуратура постанови задържане в рамките до 72 часа, а на останалите бе взета мярка за неотклонение парична гаранция.
Единият от тях с обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати е Даниел Николов, по прякор Данкъс. Мъжът е на независимост след импортирана парична гаранция и продължава да е рисков за обществото. В редакцията ни има няколко сигнала, че той продължава да се занимава със същата активност, без да се тормози от арест. Особено рисков е след използването на алкохол, когато става извънредно нападателен и е цяло знамение, че до момента няма потърпевш човек. Обкръжението му нееднократно е чувало да се хвали в нетрезво положение, че си е платил където би трябвало и никой не го закача.
Повече от налага се полицията и прокуратурата да подхващат фрапантни ограничения по отношение на Данкъс, с цел да не стане Враца сцена на събития, сходни с тези в Ботевград. Време е смели прокурори и читави чиновници на Министерство на вътрешните работи да подсигуряват спокойствието на обществото, а наркодилърите да отидат там, където им е мястото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР