Опасен инцидент разтърси централата на YouTube в северна Калифорния. Според

...
Опасен инцидент разтърси централата на YouTube в северна Калифорния. Според
Коментари Харесай

Един убит и трима ранени при престрелка в централата на YouTube

Опасен случай раздруса централата на YouTube в северна Калифорния. Според полицията в Сан Бруно, на територията на кампуса е имало настоящ стрелец и сътрудници на службата Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives са се отзовали на място.

Според последна информация, става въпрос за жена, простреляла трима души, след което се самоубила в централата на уеб страницата. Тримата простреляни са с „ лечими пострадвания ”.

Името на дамата е Насим Агдам , на 39 година, живяла в калифорнийския град Ривърсайд, както и в Сан Диего, показва ABC. По предварителни данни тя няма никаква връзка с компанията YouTube, само че е поддържала поредност от сметки там, в които е подлагала на критика YouTube и политиката на монетизация на платформата.

Целта, съгласно CNN, е бил мъж на 36 години, признат в тежко положение в болница. Според Fox News, мъжът е приятелят на дамата, която е стреляла. Освен него са потърпевши две дами – на 32 и 27 години. Началникът на полицията съобщи, че оръжието, употребявано при пукотевица, е револвер .

Президентът Доналд Тръмп благодари на полицейските чиновници, пристигнали първи на мястото на случая. Полицията заяви, че не дефинира случая като терористичен акт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР