Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в

...
Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в
Коментари Харесай

Криси Тейгън разкри пола на бебето си без да иска - slava.bg

Опа! На 17 септември Криси Тейгън употребява историите си в Instagram, с цел да с почитателите си по какъв начин върви третата ѝ бременност. Нищо изненадващо дотук, тъй като звездата е много дейна в обществените мрежи и посредством тях се свързва с почитателите си.

В четвъртък обаче нещата излязоха малко отвън надзор. Ако се заслушате деликатно в един от, ще разберете какъв е полът на бъдещото бебе на Тейгън. 34-годишната Тейгън съобщи, че желае да осведоми почитателите си по какъв начин се усеща през този интервал. Тя призна, че плацентата ѝ не е най-здравата и това постоянно е било едно от най-неприятните неща по време на всяка бременност.

Когато е носила сина си Майлс, плацентата е спряла да го храни и да се грижи за него. „ Аз крадях храната му и ставах все по-голяма, само че той не растеше. Трябваше да бъде роден по-рано от естественото, както стана и с Луна. И при двете ми деца раждането беше изкуствено породено “, споделя авторката на готварски книги.

И в случай че ви е станало скучно от всичко това и сте сменили клипа, огромна неточност. Малко по-късно Тейгън без да желае оповестява и пола на бъдещото си дете. „ Бебето към този момент е доста, доста крепко и той пораства “. Ето ви новината! Криси Тейгън и Джон Леджънд чакат още един наследник. Звездата незабавно се усети за грешката и покри устата си с ръка, само че към този момент беше прекомерно късно. Опита се да промени местоименията, заменяйки „ той “ с „ то “, само че почитателите не се заблудиха.

Тейгън добави, че най-големият ѝ приоритет сега е да резервира плацентата си здрава. Затова тя ще лежи на легло в продължение на две седмици. През август Криси разгласи, че е бременна за трети път. Новината беше обявена посредством видео към песента „ Wild “ на Джон Леджънд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР