ОП Радостни обреди“ в Пловдив подновява серията от семинари по

...
ОП Радостни обреди“ в Пловдив подновява серията от семинари по
Коментари Харесай

Учат пловдивчани как да се обичат след брака

ОП „ Радостни обреди “ в Пловдив възобновява серията от семинари по брачно консултиране под надпис „ Тя и той в брака “.

До края на 2018 година са планувани два семинара – един през октомври и един през ноември. Семинарите ще се организират един път месечно, като първият е на 17 октомври от 18,00 часа в постройката на Дома на младоженците, намиращ се на ул. “Христо Г.Данов “ № 36. Ще бъдат обсъждани разнообразни тематики, обхващащи фамилните взаимоотношения сред мъжа и дамата, какви сме ние преди и след брака, по какъв начин се променяме, когато кажем „ ДА “, по какъв начин се трансформира настройката ни към заобикалящия ни свят, функциите, които играем в брака, половите взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос - по какъв начин да бъдем щастливи и задоволени и да вършим благополучен и колегата ни. Семинарите са построени на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, на практика техники и полемика. Лектори и консултанти ще бъдат още веднъж двама от най-хубавите и известни пловдивски психолози – Събка Дякова – Чехович и Стоичко Миличин.

От Оперативна програма „ Радостни обреди “ канят всеки искащ да вземе присъединяване на 17 октомври / сряда/ от 18,00 часа в постройката на Централен дом на младоженците, намираща се на ул. “Христо Г. Данов “ 36.

За записване:

Тел. 0889 91 60 60

e-mail: [email protected] и на Facebook страница: Оперативна програма " Радостни обреди "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР