ОП Радостни обреди“ организира втора лекция на тема Какво очакваме

...
ОП Радостни обреди“ организира втора лекция на тема Какво очакваме
Коментари Харесай

Какво да очакваме от брака обсъждат на семинар в Пловдив

ОП " Радостни обреди “ провежда втора лекция на тематика " Какво чакаме от брака? “, част от серията семинари  по брачно консултиране под надпис " Тя и той в брака “. Семинарът ще се организира на 14 март от 18,30 часа в зала " Лотос “, намираща се в Дома на младоженците на ул. “Христо Г. Данов “ 34.

Вглеждайки се в живота си, обръщайки се в предишното, виждаме, че доста от виталните ни рецесии и контузии са свързани с нереални упования. Уверени сме, че визията ни за себе си, близките и света е трябвало да съответстват с упованията ни, с цел да бъдем щастливи.

И ето ориста ни сервира дълго чакания обичан – шанс – в този момент към този момент мога да бъда същински благополучен! Докато на очите ни стоят розовите очила на любовта всичко е прелестно. Тук ли свършват упованията? Но никой не е отменял действителността. Никой не е отменил това, че другия също има своите упования за обичания, връзките и брака. Не след дълго настава моментът, в който би трябвало да живеем и поддържаме връзка с действителния човек, а не илюзорната ни визия за него. Как да продължим оттук насетне?

Отговори на тези въпроси ще даде създателят и водещ на лекцията - известният психолог, Стоичко Миличин. За записване: Тел. 032/63 11 49. e-mail: [email protected] или  на  Facebook страница: Оперативна програма " Радостни обреди ". 

Стоичко Миличин е квалифициран магистър психотерапевт в региона на самостоятелната логика на психиката. С дълготраен опит и специализации добити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си активност съчетава способи както от обичайна по този начин и трансперсоналната логика на психиката. В работата си в " Миличин център “ сплотява екип от експерти, чийто опит и неповторими авторски стратегии са помогнали на доста хора да открият пътя към персоналното и фамилно благополучие. В самостоятелната си процедура сполучливо работи за решение на проблеми от друго естество – уплахи, депресии, личностни и фамилни рецесии, употребявайки техниките на когнитивната логика на психиката, Ериксоновата внушаемост, невролингвистичното програмиране и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР