Онзи ден прехвърлилата 40-те новинарка отскочи да похапне по време

...
Онзи ден прехвърлилата 40-те новинарка отскочи да похапне по време
Коментари Харесай

Гена Трайкова тихомълком се сгоди

Онзи ден трансфериралата 40-те новинарка отскочи да похапне по време на обедната си отмора в заведение наоколо до НДК. Синеоката русокоска бе издокарана в чудноват за телевизионна шефка аутфит. Гена бе облечена в дълга до земята кожена рокля и черни кубинки, а маникюрът на ръцете й подсещаше дълги орлови нокти – като че ли ще върви на рок концерт. На безименния пръст на лявата й ръка проблясваше пръстен с камък, наподобяващ годежно украшение. Със същият пръстен на ръката Гена бе забелязвана неведнъж през последните месеци. Очевидно е, че тя не се разделя с него.
42-годишната журналистка изглеждаше очевидно вталена – още едно доказателство, че в живота й има нов мъж. Само допреди три месеца Трайкова бе очевидно наедряла и прикриваше непотребните двайсетина кг с необятни облекла.

След няколко провалени връзки с сътрудници Гена от дълго време спря да обявява персоналния си живот в медиите. Преди да стартира работа в Би Ти Ви, тя е гадже на сина на журналистката Валерия Велева. Най-известният й сътрудник, с който към момента разделят едно и също работно място, е Венелин Петков. Любовта им пламна, до момента в който двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините по Би Ти Ви. Разлъката се случи, когато ги покачиха в шефове, само че в името на взаимната им работа резервираха цивилизовани връзки и към днешна дата са положителни другари. След Венелин името на Гена бе спрягано с друго лице на новинарската емисия в малкия екран – много по-младия от нея Иван Георгиев. Двамата имаха буйна връзка към 3 години, само че и тя завърши безславно. Не е известно кой е индивида до Трайкова сега, само че явно той е съумял да я води до олтара.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР