Онзи ден, на 15 октомври през нощта, Пипа Мидълтън стана

...
Онзи ден, на 15 октомври през нощта, Пипа Мидълтън стана
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън роди

Онзи ден, на 15 октомври през нощта, Пипа Мидълтън стана майка за първи път. Първият правоприемник на сестрата на херцогинята на Кеймбридж и нейният брачен партньор Джеймс Матюс е момче .

Бебето тежи 3,6 кг. и е в положително здраве, както и майката. Името му към този момент не се оповестява.

Новината за следващото бебе, което свързваме с кралския двор, пристигна със забавяне, макар че Пипа бе видяна от папараци да идва в болница в Лондон, което бе знак, че раждането е скоро.

 Снимка 384018

А броени дни преди него, на 12 октомври, Мидълтън и Матюс участваха на сватбата на принцеса Йожени в Уиндзор , макар че всички смятаха, че няма да дойдат, тъй като Пипа като нищо ще роди на церемонията.

Е, очевидно бебето е изчакало еуфорията да мине и идва навръх фона на лудницата към бременността на Меган Маркъл. Направо ни се зави свят от толкоз бебета!

Говорител на Уилям и Кейт съобщи, че двамата са разчувствани от щастливата вест и нямат самообладание да срещнат трите си деца със своя братовчед . Херцогинята сигурно ще може да помогне на сестра си със препоръки.

 Ето къде роди Кейт Мидълтън
Ето къде роди Кейт Мидълтън

Не изневери на сигурното

Вероятно един от тях е бил и да роди в болничното заведение Сейнт Мери, и то в специфичното крило Lindo Wing , където проплакаха и трите кралски наследника на Уилям и Кейт. За благополучие, Пипа най-малко не изкара тежка бременност, каквато бе последната на сестра й, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР