онтролни пунктове за влизане на предстоящия утре протест ще има

...
онтролни пунктове за влизане на предстоящия утре протест ще има
Коментари Харесай

СДВР: Очакваме всичко, ще има КПП-та в района на площада

онтролни пунктове за влизане на идния на следващия ден митинг ще има в целия регион на площад Независимост, полиция ще ревизира чанти и раници за неразрешени предмети и пиротехника.

Това заяви началникът на отдел „ Охранителна полиция” при Столична дирекция на вътрешните работи комисар Радослав Стойнев по време на брифинг пред публицисти.

Комисар Стойнев прикани жителите, които ще дойдат да изразят своя митинг, да не се поддават на провокации

и да не нарушават публичния ред. „ Очакваме всичко”, добави още той и заяви, че досега в Столична община има подадени заявки за два митинга на 10 септември.

„ В съпоставяне с 2 септември, ще има доста нарастване на пунктовете, където ще се правят проверки”, увери още началникът на отдел „ Охранителна полиция” при Столична дирекция на вътрешните работи.

По мотив появилите се изявления в обществените мрежи той посочи:

„ Министерство на вътрешните работи не употребява охранители за застраховане на всеобщи мероприятия” .

На брифинга стана ясно още, че полицията ще обезпечи зоните за сигурност на институциите за гарантиране на естественото им действие.

На въпрос дали ще се повтори експанзията против служители на реда от 2 септември, той съобщи следното: „ Не сме оставили органите на реда на обстрел от бомби. Всяко мероприятие е друго. На място се вземат решение ограниченията, които ще бъдат предприети”.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР