Онс Жабер се класира за четвъртфиналите на Откритото първенство на

...
Онс Жабер се класира за четвъртфиналите на Откритото първенство на
Коментари Харесай

Онс Жабер се класира за четвъртфиналите на Ролан Гарос

Онс Жабер се класира за четвъртфиналите на Откритото състезание на Франция, откакто записа безапелационен триумф над Бернарда Пера с 6-3, 6-1 за малко над час игра.

Тунизийката стартира с два пробива за стабилен задатък от 3-0. Американската й съперничка върна един от брейковете, само че пробивите продължиха да валят, като в последна сметка до края на частта нито една от двете не завоюва подаването си – феновете по трибуните видяха цели седем поредни пробива, като само Жабер във втория гейм не загуби сервиса си. Втората част стартира с брейк за Пера, само че африканската й съперничка влезе в серия от шест следващи гейма, с което прогресира към първи четвъртфинал в Париж в кариерата си.

Жабер направи единствено три уинъра повече от американката – 16 на 13, само че и доста по-малко непредизвикани неточности – 14 против цели 33 на сметката на Пера. 36-та в света завоюва единствено една от разиграните 16 точки на втори сервис за целия мач – тя отрази и една от деветте благоприятни условия за пробив пред седмата в схемата тунизийка.

За Жабер следва конфликт с победителката от дуела сред 132-та в света Сара Сорибес Тормо от Испания и 14-та сложена бразилка Беатрис Хадад Мая.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР