Онова, за което на малцина им остава време в реалния

...
Онова, за което на малцина им остава време в реалния
Коментари Харесай

Как да прочистим стилно гардероба си: какво правим с времето в карантина - slava.bg

Онова, за което на малко на брой им остава време в действителния живот, а което е супер неотложно поради окончателното стопляне на времето тази седмица - чакаме 20 градуса в петък и за уикенда, е прочистването на дрешника, с изключение на промяната на есенно-зимния с пролетно летния. Как да го създадем мъдро, елегантно и стилно - за това приказваме през днешния ден. Това е нашият лайфхак 2 за оползотворяване, а не губене на времето у дома в карантина, откакто сме изгледали всички филми, прочели сме всички книги и сме се разходили виртуално из всички музеи.
Малцина са тези, които елементарно прежалват облекла. Но това не би трябвало да се прави с ентусиазъм и прочувствено, а рационално. И на процедура е много просто. Много е значимо да се има поради, че непотребни неща в дрешника, т.е. плачещи за премахване, не са наложително по-старите неща, а са тези, които не се връзват в отбор. Имате задоволително време, с цел да извадите скъпите си притежания, да ги пръснете по спалнята и да прецените кое с кое върви добре, по какъв начин се комбинират. Във време на рецесия, каквото ни чака, модата постоянно се връща при по този начин наречените бейсикс - базови, преведено на български - съществени неща. Ако едни дънки са готини, даже да са от всеобщ, а не от селективен бранд, те заслужават да останат в дрешника. Изобщо, марките ще отпаднат от тренда за известно време напред - най-малко година. Така, грижливо подреждайки една до друга "база ", ще оформите екипчета, аутфити или както желаете да ги наречете. И не пропускайте да помислите с които обувки да ги комбинирате. Което не влезе в екипчетата, би трябвало да отиде в пликовете за елиминация.

В никакъв случай не изхвърляйте облеклата и обувките, които натъпчете във въпросните пликове. Ако нещата имат потребност от пране, направете го, положете ги в торбите, а след това ги отнесете до най-близкия резервоар за дрехи. Няма да ви натежи, пък и разходката с дребния товар ще изиграе ролята на фитнеса, който няма по какъв начин да практикувате. Оттам те отиват до нуждаещи се хора.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР