Онлайн залаганията се считат за сива зона в законодателството на

...
Онлайн залаганията се считат за сива зона в законодателството на
Коментари Харесай

Онлайн залаганията

Онлайн залаганията се смятат за сива зона в законодателството на всяка една страна, изключително в Канада. Означава ли това обаче, че канадците, които играят покер, да вземем за пример, в интернет, би трябвало да чакат в домовете им да нахлуят специфичните елементи и да им вземат преносимия компютър? Краткият и елементарен отговор на този въпрос е „ не “. По-дългият обаче ще внесе повече изясненост.

Независимо дали става дума за проблеми с офшорните
хазартни уеб сайтове или за такива, свързани със шерване на информация, всички настоящи закони в Канада ще би трябвало да претърпят съществени трансформации, с цел да се оправят с затрудненията на модерния свят. Днес имат над 1 милиарда хора по света, които разполагат със смарт устройства, респективно могат да играят отвред и когато и да е.

Онлайн
хазартът в Канада придобива все по-голяма известност. През 2018г. към 70% от канадците по един или различен метод са залагали. Но и до момента Федералното държавно управление към момента не е приело никакво характерно законодателство във връзка с онлайн казината.

В Канада
хазартът попада под юрисдикцията на провинциите. Но за какво се озовава и в сивото пространство на законодателството? Защото има безчет доста уеб сайтове за игри, регистрирани в офшорни зони. Голяма част от казината, които оперират онлайн, се намират, да вземем за пример, в Малта, Коста Рика и други Самото им квалифициране като офшорни е леко объркващо, защото доста от тези така наречен „ офшорни казина “ са ситуирани на канадска територия. Например, още през 1996г. в област Канауейк Моухоук, ситуирана отвън Монреал, е открита малка врата в закона. Стотици канадски казина съумяха да получат лицензи и да работят сполучливо по този метод.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР