Онлайн търговец на дребно за красота Lookfantastic намали цената на

...
Онлайн търговец на дребно за красота Lookfantastic намали цената на
Коментари Харесай

„Абсолютно красив“ дизайнерски парфюм от £90, който „издържа толкова дълго“ е намален до £36

Онлайн търговец на дребно за хубост Lookfantastic понижи цената на прочут дизайнерски мирис с наближаването на Свети Валентин (14 февруари). Парфюмът Eternity Moment на Calvin Klein нормално е на цена от £90, само че в този момент можете да го вземете за £36.

От стартирането си през 2004 година флоралният мирис се трансформира в стабилен бестселър с купища пет- звездни ревюта и е идеалният подарък за специфичен човек.

Eternity Moment има нотки на проличава, розов божур и малинов кашмир. Изисканият мирис сега има оценка от 4,67 звезди от 46 ревюта на lookfantastic.com, само че не всеки може да си разреши голямата истинска цена от £90. Невероятната оферта на Lookfantastic значи, че можете да добавите парфюма Calvin Klein към вашата кошница за £54 по-малко - спестявайки ви 60%. Добре, нали?

На уеб страницата Lookfantastic един благополучен рецензент сподели: „ Винаги закупувам този парфюм за моята майка, защото е нейният безспорен любим, прелестна миризма, която трае дълго време. Определено бих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР