Онлайн справка показва реалната информация за автомобилаПокупката на автомобил втора

...
Онлайн справка показва реалната информация за автомобилаПокупката на автомобил втора
Коментари Харесай

VIN-Info услуга предпазва от измами с колите втора ръка

Онлайн информация демонстрира действителната информация за автомобила

Покупката на автомобил втора употреба е сериозен риск, само че услуга като VIN-Info може да защищити купувачите от измами с километража (снимка: VIN-Info)

Нова услуга оказва помощ на притежателите и купувачите на коли втора употреба със информация за историята на транспортното средство. VIN-Info на едноименната компания е е изключително потребна на пазари като българския, където покупката на коли втора ръка съставлява забележителен %.

В момента услугата е налична гратис с промо код JNUBLF, който би трябвало да бъде въведен при поръчката на справката на уеб страницата VIN-Info.com, оповестиха от компанията.

„ За нас е значимо да се противопоставим на нечестните практики от страна на продавачите на коли втора ръка и по тази причина предоставяме промо код, с помощта на който можете да ревизирате историята на транспортното средство изцяло гратис на нашия уебсайт ”, разясни Агниешка Целейовска, специалист във VIN-Info.

Потребителите би трябвало да имат поради, че кодът ще работи избран брой пъти, до момента в който цената му се изчерпи. Така най-скоро употребилите го ще имат преимущество, прецизираха от доставчика на услугата.

Търговците на използвани коли постоянно прикриват същинската история на транспортното средство. Това е разбираемо поради техния интерес, тъй като най-големи облаги се осъществят след подправяне на пробега или ремонт на аварирало МПС.

Ако купувачът не знае истината, транспортното средство може да бъде продадено на доста повишена цена, което усилва облагата на продавача. Впоследствие обаче, неподозиращият измамата покупател е изложен на риск от огромни разноски, а което е още по-лошо, сигурността му, както и на останалите участници в придвижването, може да бъде съществено застрашена.

Много от колите, претърпели сериозен случай, могат да не оцелеят при нова злополука и да не защитят в задоволителна степен лидера и пасажерите.

За инспекция на портала на VIN-Info.com е задоволителен единствено VIN номера на транспортното средство, с който може да бъде проследена цялата му история. След въвеждането му в полето, потребителят получава информация за това какви данни попадат в историята, още преди да се съобщи подробната информация.

Така да вземем за пример, незабавно излиза наяве дали МПС-то има регистрирани произшествия или налични фотоси от предходни години.

След заявяването на обстоен доклад с промо кода JNUBLF на уеб страницата VIN-Info.com, ще се изведе цялостната история на транспортното средство с детайлности за:

С данните от тази информация елементарно може да бъде преговаряно за цената на автомобила, подчертаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР