Онлайн шопингът винаги е предизвикателство, но с тези златни правила

...
Онлайн шопингът винаги е предизвикателство, но с тези златни правила
Коментари Харесай

3 златни правила за есенния онлайн шопинг

Онлайн шопингът постоянно е предизвикателство, само че с тези златни правила ще ви се стори като детска игра

Навън времето става по-студено и е обикновено желанието да обикаляте по магазините да понамалее. Това не значи, че пристрастеността към модата ви е изчезнала.

Преди да се настаните уютно пред преносимия компютър и да се отдадете на есенен оналйн шопинг, вземете в поради нашите 3 златни правила, с които ще се сдобиете с най-актуалните модели и ще си спестите един куп пари. 

Правило №1 Вижте по какъв начин стоят новите облекла.. безусловно

В уеб страниците на множеството по-популярни марки, нормално новите продукти се промотират непрекъснато. Понякога част от тази реклама включва и видеа в които може да видите по какъв начин тези облекла стоят на тялото и сами да прецените дали си заслужава да ги купите.

Това е огромно предимство когато става дума за оналйн шопинг , защото даже дрехата, която сте си харесали да е снимана върху модел, когато фотографията е статична е по-трудно да определите дали в действителност наподобява добре.

 3 златни правила за есенния онлайн шопинг

Правило №2 Хвърлете едно око и на мъжкия бранш

Този сезон са доста настоящи oversize облеклата, а такива може да откриете и в мъжкия бранш. Пуловерите са превъзходен избор да експериментирате както с наклонността, по този начин и с носенето на мъжки облекла . Единствено би трябвало да внимавате с размерите, с цел да не се получи противоположния резултат и от приветлив oversize да постигнете по-скоро свлечена и зле изглеждаща визия. 

Друга концепция са мъжките жилетки и в някои редки случаи супер скини дънките , които на вас ще стоят леко свободно, доста комфортно, а и по този начин ще скрият всички недостатъци.

Правило №3 Заложете на една есенна наклонност

През този сезон в действителност се появиха доста нови трендове и надлежно уеб страниците се пробват да наваксат като ви предложат продукти от съвсем всяка фешън наклонност. Проблемът е, че доста елементарно може да се объркате и изгубите и най-после да останете с празна.. кошница. 

Най-добрата концепция е да изберете единствено една (или най-малко да започнете с една) наклонност и да откриете 2 или 3 продукта , които да я отразяват. Пример за това е животинският принт, който може да носите под формата на обувки на ток, мини чанта или панталон от деним.

 3 златни правила за есенния онлайн шопинг

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР