Онлайн ревюто на „Гучи“, „Епилог“, е най-гледаното дигитално събитие на

...
Онлайн ревюто на „Гучи“, „Епилог“, е най-гледаното дигитално събитие на
Коментари Харесай

Онлайн ревюто на „Гучи“ с 35,2 милиона гледания

Онлайн ревюто на „ Гучи “, „ Епилог “, е най-гледаното цифрово събитие на марката с над 35,2 милиона гледания в международен мащаб.

Италианската фешън къща излъчи 12-часово събитие, представящо новата й сбирка, на gucci.com, както и в YouTube, Twitter, Weibo, приложението Gucci и на Фейсбук страницата на марката, на 17 юли и генерира над 35,2 милиона гледания в международен мащаб.

„ Още преди Covid-19 ние твърдо вярвахме в смесването на цифровите технологии и човешкия контакт. Технологичните и обществените медийни платформи не са просто инструменти; те съставляват форма на изложение, метод за основаване на смисъл и отваряне на нашия свят, света на въображението на Алесандро Микеле, пред международната аудитория. Това е още по-адекватно в света след Covid-19 и в „ Гучи “ имаме вяра в този метод в този момент повече от всякога”, сподели Марко Бизари, президент и основен изпълнителен шеф на „ Гучи “

Творческият шеф Алесандро Микеле преименува сбирката „ Круиз “ в „ Епилог “, като разграничава марката си от обичайния фешън календар, с проекти да се демонстрира единствено два пъти в годината.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР