Онлайн платформа за пици търси инфлуенсър на пълно работно време

...
Онлайн платформа за пици търси инфлуенсър на пълно работно време
Коментари Харесай

Търси се пица инфлуенсър, заплатата е шестцифрена

Онлайн платформа за пици търси инфлуенсър на цялостно работно време за своя маркетингов екип и с изключение на апетитно възнаграждение, предлага вкусна пица и бонуси.

Slice е приложение, което свързва локалните пицарии с клиенти, които избират да поръчват онлайн.

Компанията търси авторитетен пицар, който да стане " лице на компанията " в профилите ѝ в обществените медии против заплата от 85 000 до 110 000 $, съгласно обявата за работа, написа BusinessInsider.

Успешният претендент ще бъде претрупан със снимането, редактирането и присъединяване във видеоклипове за обществените медии и ще получава седмичен бюджет за обезпечаване на наличието, обвързвано с пицата.

Процесът на кандидатстване включва изпращане на видео автобиография и 45-минутна презентация.

Матю Кобак, вицепрезидент по маркетинга на компанията, съобщи пред Insider, че идеалният претендент е човек, който може да направи " пицата синоним на Slice ".

Според реакциите в X (известен към момента като Twitter) това е " мечтаната работа " за феновете на пица.

Въпреки че става въпрос за работа на цялостен работен ден с осигуровки, инфлуенсърът на Slice за пица ще може да приема предложения от други марки за всеки обособен случай, добавя Кобак.

Откакто се причислява към Slice, той се стреми да откри занимателни способи да се свърже с евентуалните клиенти и да увеличи осведомеността за марката.

" Социалните медии би трябвало да са занимателни и развлекателни. Ако ги превърнете в прославени реклами, никой няма да ги гледа, а органичните ви резултати в действителност няма да служат за нищо. ", изяснява той.

След първото издание на обявата за работа са постъпили хиляди кандидатури. Желаещите позицията би трябвало да имат в поради, че не е належащо да са събрали огромен брой почитатели онлайн, добавя компанията.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР