Онлайн петиция призовава Европейският парламент да глоби българският депутат Ангел

...
Онлайн петиция призовава Европейският парламент да глоби българският депутат Ангел
Коментари Харесай

Петиция призова Европейският парламент да глоби Ангел Джамбазки

Онлайн петиция приканва Европейският парламент да санкции българският народен представител Ангел Джамбазки поради разпространение на нападателна анти-ромска агитация в самия парламент, медиите и обществените мрежи, написа в уебсайтът „ Болкън инсайт”.

Създателите на петицията, която е качена в платформата „ Аваз” целят да съберат 1000 подписа, които ще изпратят до президента на Народното събрание Антонио Таяни.

От медията показват, че неотдавна Джамбазки още веднъж разярил консуматори в обществените мрежи с обява във връзка гибелта на 18-годишния Алекс от Бяла.

„ Разкажете ми нещо за интеграцията, за толерантността, за „ либерализма”, за „ хуманизма”, за БХК и цялата соросоидна циганозащитна тайфа. А аз ще ви опиша по какъв начин се употребява въже”, написа Джамбазки в обявата.

Друг посочен случай е негов коментар под фотография на задържаните роми в Асеновград, който гласи единствено „ евтаназия”.

„ Ако държанието на Джамбазки остане несанкционирано, това ще подрине успеваемостта и престижа на Европейския парламент, както и вярата на европейските жители в него” се показва в петицията.

До момента в нея са се подписали 629 души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР