Онлайн обучението повиши качеството на образователния процес, тъй като имахме

...
Онлайн обучението повиши качеството на образователния процес, тъй като имахме
Коментари Харесай

Проф. Сергей Игнатов: Целият свят в момента живее като в комунистическо общество

Онлайн образованието увеличи качеството на просветителния развой, защото имахме съвсем 100 % наличие на студентите. Дистанционното образование увеличи и дисциплината на преподавателите, тъй че сега се работи от първата секунда до последната. Такова мнение изрече в предаването "Тази заран " по bTV някогашният учебен министър проф. Сергей Игнатов  Сергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

,,Онлайн образованието обаче има и своите недостатъци, защото не можем да кажем, че бъдещето принадлежи на него. В последна сметка животът в един университет би трябвало да е на първо място публичен живот'', означи проф. Игнатов.

Трябва да свикнем със съществуването на този ковид, чието разпространяване съответства с разнообразни политически и финансови ползи в световен проект. Смятам, че напролет нещата ще стартират постепенно да се обясняват, тъй като в този момент държат целия свят като в изискванията на комунистическо общество, уточни той.

На въпрос за политическата конюнктура в страната проф. Игнатов съобщи, че тя е такава, каквато е в целия Европейски Съюз и напомни, че посредством митингите жителите отстояват своите права.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР