Онлайн масовката може и да е популярна, но изкарването на

...
Онлайн масовката може и да е популярна, но изкарването на
Коментари Харесай

Realm Royale вече е загубила 93 процента от играчите си

Онлайн масовката може и да е известна, само че изкарването на игра в жанра по никакъв метод не ти подсигурява триумф. Това научава и студиото Hi-Rez Studio , чиято нова Realm Royale е изгубила цели 93 % от играчите си за релативно малко време. Създателите на Paladins нападнаха жанра със спин-оф на личния си онлайн екшън, само че Realm Royale е изправена пред сериозна компликация.
Максималният ѝ брой играчи бе 105 000 души, само че от тях не е останал и помен. От юни насам, играта се играе от шепа запалени геймъри.

Данните от Steam демонстрират, че все още дейни са единствено 3000 души. Само по себе си това може и да не е най-лошото, само че по никакъв метод не предвещава нищо положително за играта. 3000 души към момента са задоволителни за една карта със 100 играча, само че отливът е повече от явен.

Според ревютата в Steam, основна причина за това е какъв брой небалансиран е геймплеят в Realm Royale. Дори шампионата на Skillshot Media и KEEMSTAR с награден фонд от 100 000 $ не бе задоволителен, с цел да провокира по-голям интерес.

Все отново, Realm Royale може и да не почине – най-малко не още. Hi-Rez Studios се радва на огромен триумф с Paladins, което им дава солидна основа. Освен това, студиото възнамерява да пусне Realm Royale за конзоли , където може да откри по-успешен банкет.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР