Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, представя все

...
Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, представя все
Коментари Харесай

Неограничено забавление с VOYO.BG вече и в Huawei AppGallery

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, показва все по-интригуващи световни и местни оферти в своето портфолио, с което печели още по-голямо доверие от своите консуматори. Доказателство за това е фактът, че дейните консуматори на AppGallery за месец април 2020г. се е нараснал три пъти, в съпоставяне със същия интервал през 2019г. до внушителната цифра от 625 113 потребителя. А главен фокус на всяка от 170-те страни, в която оперира Huawei, е бързо да обезпечи най-любимите и най-полезните приложения от нейните местни снабдители на наличие.

Едно от несъмнено най-интригуващите приложения у нас е онлайн платформата VOYO.BG. Като ново попълнение в потфолиото на AppGallery, VOYO.BG e измежду желаните и високо ценени развлекателни и осведомителни услуги от българските консуматори.

VOYO.BG предлага пъстро и богато видео наличие, което да е постоянно на един клик разстояние от своите консуматори. Те могат да се насладят на висококачествени видеа без рекламни паузи, по всяко комфортно за тях време. Част от видеотеката на VOYO.BG са над 500 впечатляващи кино заглавия от разнообразни жанрове, обичани детски филми, забавни документални филми, риалити формати и развлекателни излъчвания. За да укрепи и разнообрази потребителското преживяване, онлайн платформата предлага и извънреден достъп до спортни събития онлайн, лъчение на TV и радио каналите на bTV Media Group онлайн. За най-верните почитатели, се предлага и опцията за гледане на известни сериали от каналите на bTV Media Group преди излъчването им в ефир. Екипът на VOYO.BG възобновява всяка седмица филмовите заглавия във видео каталога.

Онлайн платформата предлага абонаментни проекти, съобразени с желанията и потребностите на потребителите, а Huawei AppGallery обезпечава бързо и елементарно инсталиране на приложението и отваря комфортен, намиращ се постоянно на една ръка разстояние от вас портал към света на обичаните кино герои и развлечение за вас и вашите близки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР