Онлайн магазинът дава купони за отстъпки на стойност 100 долараГолеми

...
Онлайн магазинът дава купони за отстъпки на стойност 100 долараГолеми
Коментари Харесай

GeekBuying с атрактивни оферти за 7-годишнината си

Онлайн магазинът дава купони за отстъпки на стойност 100 $

Големи отстъпки, дарове и преференциални предложения чакат купувачите в онлайн магазина GeekBuying до края на месеца

Големите онлайн магазини за електроника обичат да изкушават купувачите по целия свят с атрактивни оферти – купони за отстъпки, дарове, така наречен „ флаш ” покупко-продажби, игри и други интензивности. Особено когато имат сериозен мотив, като да вземем за пример – рожден ден…

Днес започва огромна акция на световния интернет търговец GeekBuying. Поводът е 7-та годишнина на онлайн магазина, доставящ артикули от разнообразни категории, включително потребителска електроника, на купувачи по целия свят. В рамките на акцията GeekBuying 7th Anniversary Sale магазинът дава купони за отстъпка, оповестил е атрактивни „ флаш ” покупко-продажби, дарове за шерване на акцията в обществени мрежи и редица други примамливи оферти.

Така да вземем за пример, всеки може да завоюва ваучър за отстъпка до $100 – Check In To Win A $100 Coupon , в случай че се записва и влиза в уеб страницата на търговеца в интервала от 11 до 17 юни – с всяко влизане записаните консуматори натрупат нови отстъпки под формата на купони, които могат да се изкупят от 18 до 20 юни и да бъдат оползотворени до 22 юни. Новорегистрираните консуматори получават незабавно ваучър за $10 отстъпка.

В раздела Flash Deals (флаш сделки) пък са оповестени преференциални предложения за най-различни артикули – смарт телефони, таблети, умни гривни, слушалки и други аксесоари. Така да вземем за пример, отсам можете да си купите химикалка за възобновяване на боята на автомобила на цена от единствено $0,99.

Друга интензивност, която притегля вниманието, е опцията да получите подарък – Post & Win . Просто споделете #Geekbuying7th в Instagram и ще имате късмет да попаднете измежду петима късметлии, на които онлайн магазинът ще даде дарове.

На страницата на акцията GeekBuying 7th Anniversary Sale ще видите още доста изкушаващи предложения. Една от тях е покупка на втори артикул с 50% отстъпка – Buy 1 Get 1 50% OFF . Това могат да бъдат устройства като таблет, безжични слушалки, гимбал, USB флашка и други

Специален раздел Hot Pics включва едни от най-желаните артикули със съществени отстъпки в цената – тук ще намерите, да вземем за пример, смарт телефон Xiaomi Mi 9 SE на цена от  $329,99 или пък Huawei Honor 8X за $239,99.

Подбрани артикули са налични в раздела Top Brands – специфичен акцент е подложен върху марки като Kugoo (електрически скутери), Tronsmart (безжични представители за парти), Netac (сторидж устройства) и Beelink (ТВ приставки).

Кампанията включва и оферти, които отразят наклонност в потребителското търсене – Trending Now . В този раздел попадат устройства като дронове, носима електроника, смарт телефони, скутери, безжични слушалки, а отстъпките доближават 60%.

GeekBuying 7th Anniversary Sale ще продължи до края на месец юни. Кампанията е разграничена на три интервала, като от през днешния ден настоящи са „ подгряващите ” интензивности по случай 7-годишнината на онлайн магазина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР