Онлайн хазартната сцена вече има нов играч. Това е букмейкърът

...
Онлайн хазартната сцена вече има нов играч. Това е букмейкърът
Коментари Харесай

BetMarket стъпва на онлайн хазартната сцена като познато име

Онлайн хазартната сцена към този момент има нов състезател. Това е букмейкърът Бетмаркет. Стартирал в средата на декември, в кулминационната точка на Световното състезание по футбол в Катар. Именно това се явява забавен абсурд за компанията. Тя дебютира в бранша със спортни залози, а пък в това време „ хвърля ръкавица “ към конкуренцията в хазартния бизнес със своята история. Годините в сферата безспорно могат да бъдат летящ старт за марката. Бранд, натрупал четвърт век опит в сферата, стигайки до днешната си форма като, различим най-много с бингото си и разчупените си оферти и разигравания. Няма по какъв начин над 25 години работа в разрастващ се пазар като българския, да не са отзив най-малко за качество и креативност. За толкоз време много неща са се трансформирали и са придобили друг образ. Бет маркет обаче изнапред потегля на интернет сцената с упоритостта да предложи многообразие и нов почерк.

Казвайки, че компанията има опит, би трябвало да бъдем даже по-конкретни – този опит е към този момент над четвърт век. За 25-те си години на пазара от екипа сигурно са видяли доста и то във времена, в които една немалка част от конкуренцията не е издържала и е отишла в историята.

С течение на годините Бетмаркет постоянно е успявал да се приспособява към моментната конюнктура, да остане конкурентен на пазара и да сервира на клиентите си това, от което имат потребност. Вероятно има безчет основни фактори да се стигне до ситуацията, в което тази компания няма свои дългогодишни съперници. Но за необятната аудитория тези стъпки не са изключително доста на брой, повече за тях – в идващите редове.

През 1997-а година е основана първата зала в София, наречена Бинго нова. През идните няколко години са основани и други сходни зали в разнообразни градове. Към момента, с изключение на в столицата, игрални зали на марката има в Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Добрич. С времето марката е основал и развил, несъмнено,
партньорска мрежа, като разполага и с бинго
слот автомати в непознати зали в други три града – Пловдив, Варна и Плевен. Интересен феномен се долавя тук, защото явно Бет маркет, който и в този момент загатва капацитет да стане едно от, няма необятна гама казина, даже в противен случай – обектите на компанията са ситуирани в едвам пет града. Съдейки по другояче
отличното добро име, можем несъмнено да заключим, че в този параграф важи в цялостна степен максимата „ Качество пред количество “.

Още по-интересно става, в случай че вникнем по-дълбоко в предложенията на другите обекти в градовете. Ясно е, че бингото е отличителната линия на марката. То е този щрих, който прави
казината на betmarket разпознаваеми и ценени. И освен в края на предишния и началото на този век, когато бингото е в своя подем. И точно там от компанията натъртват съществено над своите оферти.

В петте разнообразни зали се откриват няколко по тип бинго
бонус игри и/или разигравания. Почти няма едно с едно еднообразно, което евентуално за мнозина не е необикновен сегмент от портфолиото оферти, само че пък сигурно е индикатор за едно – марката е наясно с потребностите на потребителите. Точно в края на първото десетилетие от века идва чутовна стъпка в развиването на марката. През 2009-а година бетмаркет прави една съществено промяна на българския пазар, трансформирайки се в пионер. От компанията пускат на пазара първия автомат за електронно Бинго. Новото начинание незабавно печели благосклонности и до през днешния ден се счита за основополагаща точка за развиването на компанията до ден сегашен. Другата революционна форма, която сполучливо приключва букмейкъра е от относително скоро. През 2019-а година Бетмаркет се трансформира в BetMarket Bingo and Slot. Идеята е за огромно ребрандиране, което да направи букмейкъра безспорен водач в бинго слот бранша в България. Така до днешни дни, когато от компанията идват с нови и разнообразни упоритости на онлайн сцената. С откриването на своя уебсайт и мотото „ Аз пристигам. Аз съм друг. Аз съм Betmarket. ”, от компанията дават поръчка за нещо ново и атрактивно, само че къде ще ги води опитът, следва да разберем.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР