Онлайн гласуване ще определи победителите в третите Годишни награди в

...
Онлайн гласуване ще определи победителите в третите Годишни награди в
Коментари Харесай

Атракции от Северозапада се борят за наградите на Министерството на туризма

Онлайн гласоподаване ще дефинира спечелилите в третите Годишни награди в туризма, връчвани от Министерството на туризма. В няколко от категориите на влиятелния конкурс са включени обекти и събития от Северозапада.
В категория "Туристическа атракция/обект " кандидатите са 22, измежду тях са Белоградчишката цитадела, Пещерата Магура, Регионален исторически музей- Враца, Развлекателен парк Леденика във Враца.
В категория "Иновации " са включени 13 оферти, след които е Фестивалът "Бъдинъ " - въздушна акробатика в крепостта Баба Вида.
20 са туристическите събития, за които ще се гласува- измежду тях от Северозапада са: Фестивал на чипровския килим, Национален фолклорен събор "Леденика ", който се организира във Враца, Фестивал "Опера на върховете " в Белоградчишките скали, Фестивал на занаятите и изкуствата в Козлодуй, Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета-Козлодуй-Околчица ".
Може да гласувате и за своя любимец в категорията "Изборът на българите ". Там са включени: крепостта "Баба Вида " във Видин, Пещера „ Магурата “; Белоградчишките скали и цитадела, Исторически музей в гр. Белоградчик, Пещера „ Леденика “ във Враца, Регионален исторически музей- Враца, връх Околчица - Лобното място на Христо Ботев, Национален музей „ Параход Радецки “ в Козлодуй, Паметникът на Христо Ботев и неговата чета в Козлодуй, Къща музей „ Иван Вазов “ в Берковица, Етнографския музей в Берковица, връх Ком, Исторически музей в Чипровци.
Одобрените финалисти са оповестени на уеб страницата на състезанието, където и ще се гласоподава за 125 оферти до 5 декември. Всеки може да гласоподава еднократно за един участник в една категория. Призьорите ще бъдат оповестени на гала на 11 декември 2018 година в София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР