Онлайн гигантът Амазон планира да отвори първия си безкасов магазин

...
Онлайн гигантът Амазон планира да отвори първия си безкасов магазин
Коментари Харесай

Амазон отваря първия безкасов магазин на бъдещето

Онлайн колосът " Амазон " възнамерява да отвори първия си безкасов магазин на бъдещето в американския град Сиатъл, където огладнели клиенти ще могат бързо да си вземат сандвич и да си вървят без да се редят на опашка и да заплащат по стандартен метод, оповестява Агенция Франс Прес.



Американската компания разкри концепцията за безкасов магазин Amazon Go преди към година, отбелязвайки, че магазинът ще е с повърхност 170 квадратни метра и в началото ще предлага най-вече хранителни артикули на чиновниците си, а след това ще бъде отворен за всички американци.

Първите тествания обаче разкриха проблеми, които провокираха отсрочване.

В известие на уеб страницата компанията разгласи, че е основала " най-модерната технология за извършване на покупки в света , тъй че вие в никакъв случай няма да се постанова да чакате на опашка ".

Хората, които са конфигурирали съответното мобилно приложение ще могат да вземат артикули от магазина и непосредствено да ги поставят в багажа си , без да е нужно да се пускат в пазарска количка или кошница.

Стоките автоматизирано се прибавят към онлайн сметката на потребителя , когато се вземат от рафтовете или се махат от сметката, когато се върнат.

Системата е от камери, датчици и изкуствен интелект , съгласно " Амазон ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР