Онлайн е новосъздадена платформа, която има за цел да направи

...
Онлайн е новосъздадена платформа, която има за цел да направи
Коментари Харесай

BGFirmi.net – модерният начин да представите бизнеса си в Интернет


Онлайн е новосъздадена платформа, която има за цел да направи бърза и лесна връзка сред вашия бизнес и крайния консуматор. Проектът е с съвременна визия, съобразена с последните трендове в уеб дизайна и потребителския интерфейс, като предлага и редица функционалности с добавена стойност както за бизнесите, по този начин и за клиентите.

 

В случай, че сте притежател на бизнес, без значение от сектора, бихте могли да се регистрирате изцяло гратис за напълно малко време с няколко клика, употребявайки формата за регистрация в платформата. Попълвайки данни за вашата компания, имате опцията да добавяте безграничен брой обекти (физически или онлайн) към вашия бизнес профил.

 

В директорията е внедрена и кредитна система, построена въз основата на интензивността на съответния бизнес профил – колкото повече дейности правите в платформата, толкоз повече заеми трупате във вашия профил. Със събраните заеми всеки бизнес може да се възползва от специфичните значки и промоционални проекти, а повече информация за тях бихте могли да научите в страницата .

 

Чрез отличните знания на екипа на БГ Фирми в SEO оптимизацията и потребителското прекарване, може да сте сигурни, че ще получите най-ценните препоръки по отношение на вярното позициониране на вашия бизнес по основни изречения в Гугъл. Не се колебайте да се свържете със експертите от платформата, в случай че имате въпроси или се нуждаете от спомагателна информация по отношение на регистрацията и бъдещото й потребление.

 

В взаимозависимост от определения проект при регистрация, вие ще получите и варианти за прибавяне на бизнес обява, обвързвана с вашата компания. Ако нямате опция за написване на лична обява, свържете се посредством данните за контакт с екипа на БГ Фирми за подпомагане. Повече информация по отношение на платените пакети и методите на заплащане в платформата може да намерите на страницата .

 

Екипът на БГ Фирми Ви чака – направете своята безвъзмездна бизнес регистрация още в този момент!

 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР