Онлайн дискусия за рисковете и последствията от шофиране след употреба

...
Онлайн дискусия за рисковете и последствията от шофиране след употреба
Коментари Харесай

Деца от Варна ще проведат онлайн дискусия в рамките на кампанията Не шофирай, ако си пил“

 Онлайн полемика за рисковете и следствията от шофиране след приложимост на алкохол и психоактивни субстанции ще проведат доброволците от учебните превантивни клубове във Варна и техните съученици. Инициативата е част от акцията " Не шофирай, в случай че си пил ", която за  дванадесета поредна година провежда дирекция " Превенции " към Община Варна.

Основната цел е запазване живота и здравето на младежите, техните най-хубави другари, връстници, близки и на цялото общество, посредством апел за рационално държание на пътя.

Партньори в акцията са ОД на МВР-Варна, бранш КАТ, Областен отдел " Автомобилна администрация “, Асоциация за отбрана на застраховани и потърпевши при ПТП, Областен съвет на Български Червен кръст – Варна, бензиностанците на Шел България ЕАД и Лукойл България на територията на град Варна, застрахователна компания Либра, Офис детайл ООД и други Те ще популяризират стикери и ароматизатори с посланието на акцията. На основни места в града, електронни табла ще приканват за отговорно и толерантно държание на пътя.

Доброволците от учебните превантивни клубове ще проведат онлайн акция в обществените мрежи. Видео по тематиката " Не шофирай, в случай че си пил! " ще бъде споделяно сред доброволците и техни връстници. Ще бъде извършена и онлайн полемика за рисковете и следствията от шофиране след приложимост на алкохол и психоактивни субстанции.

Повече информация ще бъде налична на страницата на дирекция " Превенции ", както и на стената на акцията във Фейсбук.

Кампанията ще продължи до края на месец юни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР