Онкологът-хирург и кандидат на медицинските науки Михаил Мяснянкин сподели пред

...
Онкологът-хирург и кандидат на медицинските науки Михаил Мяснянкин сподели пред
Коментари Харесай

Кога храната става отрова

Онкологът-хирург и претендент на медицинските науки Михаил Мяснянкин показа пред съветския Канал 5 при какви условия може да предизвиква. Новината популяризира БГНЕС.
Според експерта храните усилват риска от развиване на заболяването, в случай че са нечисти с минерални торове или канцерогенни субстанции.
 Бели мечки търсят храна в боклукчийски камион в Арктика (ВИДЕО) Бели мечки търсят храна в боклукчийски камион в Арктика (ВИДЕО)
В съветската част на Арктика 10 полярни мечки, шест възрастни и четири дребни, взеха решение да ровят в боклукчийски камион в търсене на храна....
" Това ще има гибелен резултат върху стомашно-чревния тракт, върху лигавицата. Поради тези замърсявания в продуктите може да се появят онкологични болести ", изясни Мяснянкин.
Лекарят дефинира като различен главен проблем един от методите на готвене. По-специално това касае пърженето на месо или зеленчуци в слънчогледово олио.
" Ако мазнината се употребява няколко пъти, тогава, естествено, всички канцерогенни субстанции стартират да се натрупват в него и да попадат в тялото ни ", сподели специалистът.
Онкологът поучава алкохолните питиета да бъдат по опция изцяло изключени от менюто ни, защото използването им може да усили риска от развиване на някои типове рак., РИА Новости
 Как въздейства на мозъка сладката и мазната храна Как въздейства на мозъка сладката и мазната храна
Всички знаем за изгодите от уравновесеното и здравословно хранене, само че доста хора се изкушават от лакомства и мазни храни. Хранене, при к...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР