Онкоболният Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница се завърна с

...
Онкоболният Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница се завърна с
Коментари Харесай

Георги се върна от Китай и съобщи неочаквано добри новини

Онкоболният Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница се завърна с положителни вести след лекуването извършено в Китай. Има усъвършенстване в положението му, след извършените няколко местни химиотерапии, които са му повлияли доста добре, оповестява "Трафик ".

През месец март, лъчезарното и борбено 19-годишно момче още веднъж ще замине в болничното заведение „ Фуда “ в Гуанджоу, Китай, където ще стартират да му организират имунотерапия. Тази имунотерапия ще се ползва през 2-3 месеца, по рекомендация на лекуващия лекар в Китай.

Цената на лекуването освен това пътешестване струваше 25 000 $. Курсът на имунотерапията в същата болница ще е към 30 000 $. В момента по дарителската сметка на Георги сумата е в размер на 233 862 лева



Съдбата на Георги Арнаудов, който страда от Сарком на Юинг, докосна мнозина в Пазарджик и сплоти хора от цяла България.

Дарителски кутии са сложени в голям брой обекти из цялата страната, непрекъснато се провеждат благотворителни базари и концерти в помощ на младото момче, а България има вяра, че Георги ще успее да пребори подлата болест и ще сбъдне фантазиите си.

Преди няколко дни, подаяние направи и Славена Гайдарска от Пазарджик, която завоюва премията “Лице на публиката” в състезанието “Мис Родопи- кралица на киселото мляко”. Тя беше дала обещание да подари парите от премията в интерес на Георги Арнаудов.



Благодарение на всички, които я поддържаха тя е победител. Красивото момиче подари извоюваната премия от 500 лева за лекуването на Георги.Тя му пожелава бързо възобновяване и в никакъв случай да не смъква усмивката от лицето си, да е все по този начин мощен и да сбъдне най-големите си фантазии!



Набирането на средства за лекуването на младото момчето продължава! Георги се надява благодарение на всички положителни хора, които му оказват помощ да успее да пребори изцяло тежкото заболяване.

Дарения за лекуването на Георги се събират в дарителски кутии, в банкова сметка и посредством PayPal.
Дарителска сметка в лв.:
РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG72RZBB91551011086230
BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Георги Йорданов Арнаудов
Гр. Пазарджик
PayPal: paypal.me/georgiarnudov
https://www.paypal.com/paypalme2/georgiarnudov
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР