Онкоболен затворник излезе на свобода и часове по-късно се самоуби.

...
Онкоболен затворник излезе на свобода и часове по-късно се самоуби.
Коментари Харесай

Мъка! Вече е ясно кой и защо сложи край на живота си на Коматевския възел

Онкоболен пандизчия излезе на независимост и часове по-късно се самоуби. Тялото на 59-годишния Младен Младенов беше намерено тази нощ на пътното платно на бул. " Христо Ботев " под Коматевския възел. Човекът в безпомощно положение бил видян от минаващ наоколо млад водач, който подал сигнал на тел. 112.

Към мястото незабавно са били ориентирани чиновници на Второ районно ръководство и екип на Центъра за незабавна здравна помощ. Полицаите и лекарите обаче единствено открили гибелта на мъжа. Малко по-късно на булеварда дошъл и правосъден доктор, който направил огледа на тялото.

По данни на " Марица " подозренията за пътно произшествие или ликвидиране отпаднали бързо, защото в джоба на мъжа били открити документите и парите му. Оказало се, че той самичък се е качил на надлеза и се е хвърлил отвисоко за да се самоубие. В понеделник Младен бил освободен от пловдивския затвор, където излежавал следващата си присъда за кражба, която му била наложена от Смолянския областен съд. Името му под тепетата се прочу това лято, когато на 12 юли сутринта закараният за прегледи в УМБАЛ " Свети Георги " пандизчия съумя да духне от седмия етаж на болничното заведение.

Тогава стана ясно, че мъжът страда от тежко онкологично заболяване - рак на дебелото черво. Според непотвърдена информация той е страдал и от шизофрения. Два дни по-късно беглецът беше хванат от чиновници на Трето районно на бул. " Марица " и се оказа, че през това време нощувал по пейки край Гребната база.

Младен беше върнат в пандиза да доизлежи присъдата си, от която тогава му оставаха едвам 4 месеца. Той неведнъж бил предупреждавал околните си и управата на тъмницата, че желае да посегне на живота си. Успял да извърши заканата си едвам откакто излязъл на независимост.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР