Онези времена от 90-те години няма как да се върнат.

...
Онези времена от 90-те години няма как да се върнат.
Коментари Харесай

Журналист: Времената от 90-те години никога няма да се завърнат

Онези времена от 90-те години няма по какъв начин да се върнат. Ситуацията тогава беше друга - институциите бяха парализирани, обществото ни също беше парализирано от боязън, само че от този момент обстановката се промени. Организираната престъпност е доста по-различна, тя към този момент не е толкоз престъпна, колкото икономическа и обвързана с политиката. Такова мнение изрази журналистът Слави Ангелов в ефира на ''Здравей, България'' по Нова телевизия.

Според него погромът в столично заведение отпреди няколко дни е дело на наказателна бригада, а в биографиите на двамата съдружници могат да се намерят много престъпни детайли, което би могло да подскаже, че уреждането на въпроси по подобен метод е процедура за тях.

Слави Ангелов разяснява и акциите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата против разнообразни наркогрупи.

,,Срещу наркогрупите Министерство на вътрешните работи и прокуратурата се оправят в действителност добре, само че това е и с помощта на обстоятелството, че обособените групи се топят една друга'', означи той.

На въпрос дали е допустимо у нас да бъдат неразрешени персоналните телохранители журналистът отвърна, че сходна възбрана няма по какъв начин да се случи.

,,Това няма по какъв начин да се забрани, тъй като тези ще кажат, че това не са им телохранители, а другари или зъболекари. А и в тази ситуация към този момент не става дума толкоз за някакви мутри, що се касае за едни новобогаташи, които посредством персоналната си защита показват бързото си замогване. Пак ще повторя - към този момент сме 2019 година и тези времена от 90-те няма да се върнат в никакъв случай, само че във времето, в което живеем, липсва нормалност, липсва нравственост и правосъдие'', приключи журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР