Онези, които планират пътуване до популярния ваканционен остров Хвар в

...
Онези, които планират пътуване до популярния ваканционен остров Хвар в
Коментари Харесай

700 евро глоба за туристите, които се хранят, пият или разхождат в бански по улиците на хърватски остров

Онези, които възнамеряват пътешестване до известния ваканционен остров Хвар в Хърватия това лято, по-добре да заложат на положително държание - новоизбраният кмет Рикардо Новак предприе репресивни ограничения против туристите, които включват санкции до 700 евро за " антисоциални " действия като хранене и пиянство на публични места, както и разходки по улиците в бански костюми, написа английският вестник Daily Mail.
В курортите към този момент са издигнати предупредителни табели, които гласят: " Спестете си парите и се наслаждавайте на Хвар ". Те се намират на входа на центъра на градчетата и категорично разказват нарушаванията и съответните наказания за тях. Най-високата санкция е в размер на 700 евро и ще бъде налагана на туристи, които се хранят, употребяват алкохол или спят на публични места, оповестява Фокус.
Друго нежелателно държание е разходката по централните улици в бански костюм. Туристите, които нарушат тази наредба, рискуват санкция в размер на 600 евро, а тези, които се разхождат голи до кръста, ще платят 550 евро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР