Онези, които не искат правителство, са ДПС и ГЕРБ. Пеевски

...
Онези, които не искат правителство, са ДПС и ГЕРБ. Пеевски
Коментари Харесай

Пеевски и Доган вече гърмят шампанско. ДПС и ГЕРБ не искат правителство |

Онези, които не желаят държавно управление, са Движение за права и свободи и ГЕРБ. Пеевски и Доган към този момент гърмят шампанското. Противоречивото демонстрира, че договарянията за кабинет са съвсем невъзможни. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков пред Нова тв.

Според него нощес е станало ясно, че са водени подмолни диалози и резултатът от тях е да няма постоянно държавно управление в страната.

" Какво значат думите на Трифонов, че в идващия парламент ще има кабинет на всяка цена? На всяка цена значи кабинет с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Няма друго пояснение. Защо до момента макар договарянията, в които имаше толкоз доближаване, нямаше кабинет? ", запита Божанков и подсети, че Има Такъв Народ сами отдръпнаха премиера си Пламен Николов " по персонални аргументи ".

" Някой не желае настойчиво да има кабинет в този момент, само че желае да има кабинет непременно в идващия парламент ", разяснява депутатът.

Божанков бе безапелационен, че Българска социалистическа партия ще продължи договарянията за сформиране на кабинет с третия мандат обществено - пред камери и публицисти. Той настоя участниците в т.нар. задкулисни договаряния да отговорят истина ли са думите на Слави Трифонов. Божанков попита дали президентът е знаел, че негови министри са се самопредлагали за кабинет на Има Такъв Народ? Какво са желали Христо Иванов и Мая Манолова в кабинета на Трифонов?

Депутатът от Българска социалистическа партия означи, че Борисов се връща на бял кон. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР