Онези години бяха тъмни за такива обвинения и обикновено се

...
Онези години бяха тъмни за такива обвинения и обикновено се
Коментари Харесай

Животът На Кристиано Роналдо Рухва Главоломно! Заваляха Нови Зловещи Обвинения!

" Онези години бяха тъмни за такива обвинявания и нормално се стигаше до преустановяване на делото поради липса на доказателства - сподели депутатката. - Време е обвиняванията да бъдат преразгледани. ".

Роналдо и Авейро бяха арестувани за 24 часа тогава, а португалецът бе състезател на Манчестър Юнайтед.

Случаят се разигра след мач на отбора му против лондонския Фулъм. Размина се след рухване на всички обвинявания против него.

Самата Джес Филипс е с много скандална популярност в британското обществено пространство. Тя постоянно има радикални позиции по въпроси за правата на дамите и неналичието на правдивост при случаи на принуждение над тях.

Политикът се оплака неотдавна в изявление, че е получила на персонални известия в мобилния си телефон и в обществените мрежи над 600 закани за изнасилвания поради крайната си позиция.

Роналдо през днешния ден ще играе за Ювентус при гостуването на Удинезе, само че в понеделник евентуално ще му се наложи да даде показания в Рим поради започващото в Съединени американски щати дело.

Там против него са повдигнати 11 обвинявания, в това число за обезчестяване на Катрин Майорга в хотел в Лас Вегас.

Ситуацията към него се трансформира в топ вест на международните медии, акциите на клуба му Ювентус се сринаха на борсата, а спонсори като Nike и EA Sports оповестиха, че " ситуацията е притеснително " и го наблюдават деликатно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР