OnePlus представи анонсираната по-рано система за водно охлаждане, предназначена за

...
OnePlus представи анонсираната по-рано система за водно охлаждане, предназначена за
Коментари Харесай

OnePlus представи външна система с водно охлаждане за смартфони 

OnePlus показа обявената по-рано система за водно изстудяване, предопределена за мобилни устройства. Новото устройство се назовава OnePlus 45W Liquid Cooling Back Clip и е уместно за множеството смарт телефони.

Един от модулите с охлаждаща течност се прикрепва към задната част на смарт телефона и се свързва с тръба към охладителната камера. Именно този бранш на смарт телефоните се нагрява най-вече и тъкмо към него е прилепен охлаждащият модул. Максималното разпръскване на топлината е 45 W, тъй че даже при дълготрайно оптимално натоварване с тежки игри смарт телефонът незабавно се охлажда и не понижава продуктивността си.

OnePlus нарежда системата за течно изстудяване като аксесоар за хардкор геймъри. Устройството поддържа температурата на смарт телефона на равнище от 20 градуса, което дава опция за доста дълги игрови сесии, без процесорът и графичният ускорител да преминат в режим на тротлинг. Новият артикул скоро ще бъде наличен на международния пазар, само че към този момент се продава единствено в Китай. Цената на това забавно устройство е 499 китайски юана, макар че OnePlus към този момент го дава на понижена цена от 469 юана или почти 73 щатски $. Сега е в деяние промоция, в границите на която първите продадени OnePlus 45W Liquid Cooling Back Clip са с понижена цена до 469 юана или към 68 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР