OnePlus 6 е оборудван с голям дисплей с прорез в

...
OnePlus 6 е оборудван с голям дисплей с прорез в
Коментари Харесай

DxOMark оцени оптиката на OnePlus 6: по-добре от iPhone 8 и по-зле от Google Pixel 2

OnePlus 6 е оборудван с огромен екран с разрез в горната част, 8 GB оперативна памет и процесор Snapdragon 845. На задния панел е сложена двойна камера с резолюция 20+16 мегапиксела. Възможен е записът на 2160р видео при скорост 60 фрагмента в секунда. Снимките също са доста положителни. А в този момент опциите на камерата на OnePlus 6 бе оценена от експертите на лабораторията DxOMark.

При тестванията на DxOMark, новият OnePlus 6 сподели 96 точки . Смартфонът се класира на десето място в рейтинга на лабораторията. Пред него се намират Huawei P20 Pro, HTC U12+, Galaxy S9 Plus, Гугъл Pixel 2, iPhone X и някои други модели. След OnePlus 6 са класирани всичките версии на iPhone 8, Galaxy Note 8 и първото потомство на Гугъл Pixel.

Флагманският смарт телефон на OnePlus получи 100 точки за снимането на фотоси и 87 точки за качеството на видеото. А системата за автоматизирано фокусиране на OnePlus 6 реализира оптимален резултат и в двете категории.



DxOMark означи при фотографиите ярките цветове, бързата и точна система за автоматизирано фокусиране и положителния баланс сред дребните елементи и цветния звук. Експертите не харесаха шумът в еднородните области на композицията, загубата на подробност в доста тъмните и доста ярките области, както и прекомерното размиване при използването на боке резултата.

Видеото има доста добра стабилизация, безпристрастен баланс на бялото и невисок звук. Но детайлността малко се губи при мощна осветеност, а контрастът е много внезапен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР