OnePlus — това е един от примерите, че и китайците

...
OnePlus — това е един от примерите, че и китайците
Коментари Харесай

Концептуалният OnePlus 6. Наистина ли флагманът ще бъде такъв?


OnePlus — това е един от образците, че и китайците имат силата да вършат качествени смарт телефони. Те събират актуалните технологии, опаковат всичко в съвременно завършен корпус, изискват съответна цена и в последна сметка се получава нещо оптимално почти до потребностите на потребителите. Освен това, компанията гъвкаво се приспособява към пазара, модата, новите разработки и средата на потребителите. Съдейки по това, какъв ще бъде дизайнът на OnePlus 6 , може да се каже, че той ще следва трендовете. Нека разгледаме концепцията на бъдещия флагман.

Потребителите към този момент са много ядосани и ръсят обвинявания в плагиатство и в неналичието на свежи и истински хрумвания. Проблемът е, че има основателни аргументи да се допусна, че дизайнерите и инженерите грижливо са пренесли в OnePlus 6 прореза от iPhone X. А външният образ на „родствениците“ Oppo R15 и Vivo X21 приказва за това, че концепцията с стартирането на двойна задна камера също може да е „открадната“ от „ябълковия“ флагман.



Разглеждайки всички тези рендери и прочитайки появилите се от инсайдерите прогнози се зачудихме — какъв смарт телефон ще ни предложи OnePlus? Нека си спомним историята с OnePlus 5, който преди дебюта се илюстрираше по най-невъобразими способи и вследствие на това доста от тях се оказаха подправени. Може и този път не без присъединяване на самата OnePlus в мрежата да се множи информацията за дизайна на флагмана и след това да се окаже, че смарт телефонът не е подобен, за какъвто доста хора го мислят. Това обаче, единствено времето ще го покаже.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР