One Love Tour получи наистина брилянтен старт. Както вече HotArena

...
One Love Tour получи наистина брилянтен старт. Както вече HotArena
Коментари Харесай

One Love Tour – любов на сцената и зад кулисите: Криско и Цвети, Хазарта и Ваня, Слаткаристика и Саня, Андрей и Емануела

One Love Tour получи в действителност брилянтен старт. Както към този момент HotArena писа, площадът в Банско не съумя да побере всички почитатели на българската и македонска хип-хоп музика. Музикалното представление провокира голям интерес, а любопитковците с неспокойствие чакат да узнаят какво забавно се е случило и в бекстейджа.

Специално за тях ще разкрием какво се случи към сцената и зад кулисите на One Love Tour. Водещата на „ Cool…T ” по Би Ти Ви Петя Дикова се оказа огромна фенка на Гери-Никол. Пипи не спря да се забавлява и да танцува, по време на осъществяванията на хитовата певица.

След като Гери завърши със своята част, й се наложи повече от час да раздава подписи и да се снима с феновете си. Младата изпълнителка не отхвърли на нито едно дете, искащо нейният автограф или пък фото за спомен с нея.  

Танцьорките на Ъпсурт подлудиха публиката с съвършените си тела, влизаха в разнообразни функции и тоалети, до момента в който групата изпълняваше емблематичните си части.

Зад кулисите нито един от изпълнителите не предяваваше искания по отношение на обслужването и изискванията в бекстейджа. Заради скромността им, а й тъй като заслужават, уредниците поглезиха музикантите със свежи плодове и авторски кетъринг. Зад сцената бе позиционирана шатра с коктейлни маси и студени питиета.

Близо 80 души се погрижиха за сигурността на концерта.

Интересен бе фактът, че множеството от звездите на „ One Love Tour ” бяха съпроводени от половинките си. Сред тях се открояваха Криско и Цвети, Хазарта и Ваня, Слаткаристика и Саня, Андрей и Емануела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР