Oncor планира прекъсване на електрозахранването късно през нощта, за да подмени трансформаторите в този град в Северен Тексас

...
Oncor Electric Delivery временно прекъсва захранването на 1200 домове в
Коментари Харесай

Oncor Electric Delivery временно прекъсва захранването на 1200 домове в Argyle късно вечерта в петък, за да подмени оборудването.

Градът каза, че планираното прекъсване ще започне в 23 часа. и трябва да продължи около пет часа. Oncor заменя трансформатор, който беше инсталиран миналата година, но вече е с капацитет поради „екстремния растеж“, според съобщение за новини от града. Oncor инсталира два по-големи трансформатора, за да отговори на изискванията.

Кери Дън, говорител на Oncor, каза, че планираното прекъсване е необходимо и поради високата употреба през лятото.

„Няма прекъсване винаги е удобно за нашите клиенти, но за съжаление, тези ремонти са от критично значение. Трябва да ги направим, за да сме сигурни, че ще продължим да доставяме енергия в района. Ако не извършим ремонта сега, това може да доведе до продължително прекъсване в нашия район,” каза Дън.

На 3 август клиентите на Oncor претърпяха прекъсване, което продължи от 1 сутринта до 9 часа сутринта

Ерика Маккомис, градски администратор на Аргайл, каза, че жителите на системата Co-Serv няма да бъдат засегнати.

Когато го попитаха за загубата на електроенергия по време на екстремните горещини, Маккомис каза хората трябва да се уредят да останат другаде, ако е необходимо

„Оптимист съм, че Oncor ще направи това доста бързо. Те свършиха много работа предварително.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР