Омръзва ли ви да седите дълго време вкъщи? Последвайте съвета

...
Омръзва ли ви да седите дълго време вкъщи? Последвайте съвета
Коментари Харесай

Най-подходящото хоби за вас според зодията

Омръзва ли ви да седите дълго време у дома? Последвайте съвета на артиста Ник Оферман (който е и надарен дърводелец): " Оставете телефона и си намерете занимание ". Ако ви е мъчно да си намерите уместно занятие, послушайте звездите. Те ще ви подскажат кое е най-хубавото занимание за вас съгласно зодията:
ОВЕН – Зумба
Смели, решителни и енергични, вие имате потребност от физическо предизвикателство. Най-добрият метод за потушаване на напрежението е да се потите със буйни танци. Енергичната зумба е изключително подобаваща за алергичните към бездействие и незаинтересованост Овни.
ТЕЛЕЦ – Градинарство
Земният Телец е идеалният човек за развъждане на градина. Дали ще засадите цветя, зеленчуци, подправки или композиция от всички тях, търпението ви ще се отплати с удоволствието да наблюдавате по какъв начин едно малко семенце разцъфва и дава плод.
БЛИЗНАЦИ – Учене на нов непознат език
Колкото повече езици говорите, толкоз по-лесно ще споделяте с хората. Близнаците са общителни и с добра памет. Позитивната ви сила, съчетана с любознателната ви природа, трансформира ученето на непознат език в прелестно преживяване.
РАК – Фотография
Имате ужасно въображение, само че желаете да виждате моментални резултати от труда си. Макар всички артистични занимания ви пасват, най-добре е да се занимавате с снимка. Освен това, щраквате с фотоапарата и незабавно виждате крайния артикул. Обичате да пътувате и фотографията ще ви помогне да документирате пътешествията си.
ЛЪВ – Колекционерство
Вие се фокусирате повече в приятните страсти, в сравнение с във финансите. Имате цели, само че имате и пристрастености. Независимо какво обичате – марки, монети, препарирани животни – представителите на вашия зодиакален знак изпитват наслаждение при нареждане и проявление на сбирката си, както и на всяка нова облага.
ДЕВА – Сладкарство
Може да сте малко плахи, само че не се страхувате от работа. Държите на перфекционизма във всичко, което вършиме. Изкусното разбъркване на артикули, финото безредие и декориране на сладкиши е идеалното занимание за вас. Резултатът от труда ви е извънредно зареждащ, а и много апетитен.    

ВЕЗНИ – Доброволчество
Вие сте общителни, със мощно възприятие за правдивост и състрадателни, което ви прави идеални за всевъзможен тип доброволчески действия. Когато откриете вдъхновяваща идея, нищо не може да ви спре да извършите безплатно положително.
 Как запълват свободното си време другите зодии Как запълват свободното си време другите зодии
Астрологически видяно, всяка зодия обича да прави нещо друго в свободното си време, да го употребява рационално и да се възползва мак...
СКОРПИОН – Планинарство
Скорпионите обичат да оказват помощ на другите, само че също по този начин имат потребност от независимост и персонално пространство. Дали вървите по утъпкана пътека, или проправяте нова такава, релаксирането нависоко в природата е идеалното занимание за вас. С вашата увереност, твърдоглавие и неизменност (или с компания) ще стигнете най-високия планински връх – в дословния смисъл.
СТРЕЛЕЦ – Медитация
Макар да сте огнен знак, имате доста " чиста сила ". Обичате да се вглеждате в себе си и да се самоанализирате, това ви оказва помощ да вземете верни решения. Медитацията е превъзходен избор за вас, а с упражняване на йога ще достигнете същинска естетика сред духа и тялото.
КОЗИРОГ – " Направи си самичък "
 7 занимания, които могат да ви създадат богати 7 занимания, които могат да ви създадат богати
Изкарването на пари нормално е обвързвано с дълги часове в офиса. Но за какво вместо това да не го вършиме посредством нещо, което обичате и което...
Вие сте дисциплинирани, постоянно разчитате на себе си и умеете да се справяте с всяка обстановка. Дали ще си извършите сами облекла, бижута, мебели, обичате да творите сами и сами да си бъдете началник. Веднъж като развиете обещано умеене, ще изпитате същинско наслаждение от резултата.
ВОДОЛЕЙ – " Звездоброец "
Наблюдаване на нощното небе и съзерцание на планетите във вселената е идеалното занятие за вас. Вие сте мъдрец, харесва ви концепцията да наблюдавате звездите, планетите и други небесни обекти, без значение дали с телескоп или с невъоръжено око.
РИБИ – Писане на текстове за песни
Макар постоянно да се грижите за останалите, от време на време ви се желае просто да бъдете себе си. Тези качества, съчетани с артистичните ви и музикални качества, ви вършат идеалния текстописец на сантиментални песни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР