Омръзнало ви е от шумни заведения и тълпи хора по

...
Омръзнало ви е от шумни заведения и тълпи хора по
Коментари Харесай

Хотел с един апартамент на отдалечен остров: ненадминат лукс

Омръзнало ви е от шумни заведения и тълпи хора по време на почивката ви? Решение има.

Собственикът на фитнес зали Джим Уортингтън е имал единствено една цел за първокласното пътешестване, което възнамерявал за рождения ден на своята другарка Ким Левинс: самота. " Исках да бъдем на 100% надалеч от който и да било ", споделя той пред Bloomberg. " Това бе 30-тия ѝ рожден ден и желаех да споделя момента единствено и само с нея ".

Затова той резервира стая в Gladden Private Island - частен хотел на 40 километра от централноамериканската страна Белиз. Хотелът отвори порти през декември м.г. и има единствено един апартамент. Самият остров пък е по-малко от 4 000 кв. м. " Можеш да отидеш от единия до другия край и ще ти отнеме по-малко от 30 секунди ", споделя Уортингтън. И възнамерява да се върне още доста пъти там.

 Снимка 362319
Източник:

Нощувката за двама коства по 2 950 $ на вечер, като против тази сума получавате и цялостен екип, който се грижи за всяка ваша потребност - когато имате такава. А в останалото време " дори не можете да разберете, че те са там ". Ключът към това е, че островите в действителност са два - на по-големия е самата вила, а генераторът на ток, чиновниците и всичко останало нужно са на по-малкия.

Във всяка стая пък има дребни червени лампи, които светват, когато някой от чиновниците се запътва пък по-големия остров.

 Снимка 362320
Източник:

Gladden е дело на Крис Кролов, който води предаването Island Hunters, и е прекарал последните 20 години в продаването и отдаването чартърен на частни острови.

Локацията също е приказна, а най-хубавото е, че до острова се стига с един полет от огромните хъбове в Северна Америка и 30-минутно пътешестване с хеликоптер до острова. Въпреки че в хотела има две спални и може да одобри общо четирима посетители, 70% от резервациите идват от двойки като Уортингтън и Левинс.

 Снимка 362318
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР