Омръзнал жител е построил масивна ограда пред къщата си и

...
Омръзнал жител е построил масивна ограда пред къщата си и
Коментари Харесай

Собственик на жилище заплашва да глоби с £25 000 обаждащите се на студено обаждане, докато инсталират ограда и предупреждение

Омръзнал гражданин е построил солидна ограда пред къщата си и е разгласил правно уведомление, предупреждаващо обаждащите се на студено, че са изправени пред най-малко £25 000 добре.

Всички сме били там, преди малко сте се спуснали във ваната или сте на половина поставили децата да спят и на вратата се почуква, което се оказва, че някой се пробва да ви продаде нещо или ви моли да дарите за добра идея. Въпреки че доста от нас считат хората, които се обаждат на студено, за нежелани, един гражданин на Бристол е стигнал нещата до прекаленост в опит да резервира персоналния си живот.

Жителят на терасовата къща в квартал Бедминстър в Бристол наподобява е издигнал висока дървена ограда пред къщата две-горе-две-долу. Пощенската кутия на входната врата също е блокирана и огромна черна пощенска кутия е прикрепена към предната ограда за приемане на поща, дружно с публично звучащо предизвестие за всеки, който мисли да почука.

Правното уведомление предизвестява за извънредно последици за всеки, който влезе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР