Омръзна ти да си скромна или се смяташ за скучна

...
Омръзна ти да си скромна или се смяташ за скучна
Коментари Харесай

5 палави начина да го съблазниш като истинска мръсница

Омръзна ти да си скромна или се смяташ за скучна в леглото? Не се притеснявай, има няколко метода, с които елементарно да се превърнеш в същинска мръсница.

За задачата просто избери обект на желанията си и следвай тези няколко стъпки. Със сигурност ще го съблазниш, тъй че ще го помни дълго ;)

В колата

Една от най-хитрите женски техники за съблазняване е елементарно използвана в колата. Просто сложи ръката си върху крайници му, с цел да му намекнеш за палавите си мисли ;)

Изненадай го в кухнята

Възползвай се от него до момента в който мие съдовете или подготвя закуската. Изненадай го и му се нахвърли:)

via GIPHY

Извикай го под душа

Това е остаряла класика, само че работи безотказно. Просто го извикай под душа при теб и го остави да развихри въображението си ;)

Облечи нещо секси

Разнообрази дрешника си с това секси долни дрехи, за което постоянно си мечтала. Може да е в коледни претекстове или да включва жартиери, или корсет, или просто да е доста изрязано. Това ще е покупка, която ще оцените и двамата:)

via GIPHY

Изпрати фотография

Изненадай го до момента в който е на работа и му прати твоя по-разсъблечена фотография. Постарай се да не е безвкусно или прекомерно просташко, а просто нещо, което ще го развълнува. Така сигурно ще бърза да се прибере при теб ;)

И още свалки и палави тактики:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР