Омръзна ми да ни правят на глупаци, заяви почетният председател

...
Омръзна ми да ни правят на глупаци, заяви почетният председател
Коментари Харесай

Красимир Каракачонов: В неделя ще гласувам за Ваня Григорова

Омръзна ми да ни вършат на простаци, съобщи почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация

„ Изборите в страната демонстрираха неща, които към този момент са наклонност. Първо, в случай че на предишните избори, на 2 април, гласоподаваха 40%, от тях 5% гласоподаваха с бюлетината „ Не поддържам никого ”. Тоест, действително гласувалите за партиите, които са през днешния ден в Народното събрание, са 35%. А на тези локални избори гласоподаваха към 35% от имащите право на глас в България. Така, като махнем графата „ Не поддържам никого ”, ще видите, че не повече от 32% от имащите право на глас са дали своят вот. “ Това съобщи пред „ Епицентър “ почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

По думите му хората просто стопираха да имат вяра, че с избори и с демократични средства нещо може да се промени в България, тъй като и на тези избори, както и на последните парламентарни всичко е един корпоративен избор, за ужасно доста пари. Според него акциите са били скъпи и е имало пазаруване на гласоподаватели. 

„ На балотажа отиват две кандидатури – претендентът на „ сглобката ” Терзиев, повдигнат от ПП-ДБ, за който, няма какво да се лъжем, още веднъж стоят корпоративни ползи и нищо друго. Фактът, че самият Терзиев преди четири години е бил един от обсъжданите претенденти на Българска социалистическа партия, а четири години по-късно се явява като претендент от тъй наречените либерали-евроатлантици - Политическа партия и Демократична България демонстрира, че тук не става въпрос за някакви идеологически полезности, а за нещо друго. Става въпрос за следващата скица, при която ресурсите на София от ръцете на ГЕРБ попадат в ръцете на Политическа партия и Демократична България. Нищо повече. Няма грижа за хората, нито някакво предпочитание да се работи за проблемите на София. Става въпрос за „ ти на мене, аз на тебе ”, този филм го гледаме в София към този момент 18 години “, сподели още почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

По мотив поддръжката за втори тур към Ваня Григорова, Каракачанов съобщи:

На втория тур нещата не са известни, както се пробват да ни изясняват и някои анализатори, и някои „ верни ” медии, че надали не Терзиев е спечелил. Лично аз, който в никакъв случай не съм дал своя вот за претендент на Българска социалистическа партия, на тези избори ще отида и ще гласоподавам на втория тур за Ваня Григорова. Много е просто! Омръзна ми да се пробват да ни вършат на простаци.

Нашият претендент за кмет Карлос Контрера е изпратил лист с въпроси и на двамата претенденти – Терзиев и Григорова. (бел.ред. Ще възбраните ли София прайд? Ще забранявате ли Луковмарш? Ще приемете ли програмата на Вътрешна македонска революционна организация за поощряване на образованата раждаемост?) За хората, които поддържаха нас, е доста значимо дали някой от претендентите ще си направи труда да отговори на тези въпроси и те ще си решат сами какво да създадат. Но аз мисля, че рационалните, естествените хора, които желаят този циничен модел на ръководство в София, този мафиотски модел на ръководство в София да завърши няма да гласоподават за Терзиев.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР