Омразата продължава да стиска в мъртва хватка Майка България! Черни

...
Омразата продължава да стиска в мъртва хватка Майка България! Черни
Коментари Харесай

Омраза! По-добра ли е България след оставките на Главчев и Теменужка, разстрелите и трагедията с Московски!

Омразата продължава да стиска в мъртва хватка Майка България!

Черни петна белязаха първите дни на Новата година. Шесторното ликвидиране в Нови Искър, разстрелите на Петър Христов и Царя на халвата Иван Христов, безброй кървави драми по села и паланки.

Криминалните убийства изравниха и политическите. Българска социалистическа партия изиска и получи главата на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев, контраатаката докара и до изхвърлянето на Жаблянов от президиума на Народното събрание поради безумната му имитация. Теменужка Петкова хвърли оставка.

На гилотината е заложен Добрев. Ножът играе във всички направления.

Трагедия застигна фамилията на Ивайло Московски, а лешоядите летят във всички направления.

Вместо България да употребява попътния вятър на невиждания растеж в стопанската система и външнополитическите триумфи, е замязяла на тепих за мазни битки, даже по-мазни и нездравословни от бургерите на Мак Доналдс.

Продължаваме да газим в калната киша, а от екрана да ни се надсмиват нагли силиконови проститутки накипрени в разнообразни фешън ленти и награди платени с бързите пари на креватните осъществявания.

Смрадливият въздух е на път да ни изтрови, в случай че преди този момент не ни застигнат патроните или не загинем в злополука. Живеем в кръгова защита, с празни очи. Сред лакомия и алчност.

Станахме ли по-добри след жестоките ежедневни крамоли или оскотяхме до степен на неспособност?

Нека всеки си зададе този въпрос и какво персонално прави той за богатството на страната си, преди да се пита за какво Господ праща покруса след покруса на изстрадалата ни Татковина!

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР