„Омразата и лъжата трябва да напуснат политическото мислене и поведение,

...
„Омразата и лъжата трябва да напуснат политическото мислене и поведение,
Коментари Харесай

Халил Летифов: Мнозинството се самосвали, омразата и лъжите трябва да спрат

„ Омразата и лъжата би трябвало да изоставен политическото мислене и държание, с цел да се възстановяват нещата. След това ще се откри излаз от политическата рецесия ". Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов по Нова телевизия.

По думите му 121 души не са задоволителни за устойчиво ръководство.

„ Говорим за сформиране на стратегия, справяне с тежки рецесии, в които явно това държавно управление се провали”, добави Летифов. По думите му е явно, че седемте празненство са разграничени и разговорът е мощно нарушен. Мнозинството се самосвали, разясни Летифов.

„ Вече сме в процедурата на въртележката по Конституция, която дава опция да се откри излаз от политическата рецесия. Видяхме поръчка от няколко парламентарно показани групи, които споделиха, че ще върнат на момента мандата. От там насетне е ролята на президента с третия мандат и дали някой ще поеме отговорността да търси диалог”, сподели още зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Той отговори на въпроса какво ще създадат от Движение за права и свободи, в случай че Румен Радев им даде мандат.

„ Хипотетично това е допустимо. Казахме, че съгласно нашия разбор на процедура е невероятно съставянето на устойчиво ръководство. Провалът се отразява и на бизнеса, и на българските жители. Всеки ден разрушавам престижа на институциите и държавата”, сподели Халил Летифов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР