Омикронът го няма. Знаете прогнозата ми - този вариант на

...
Омикронът го няма. Знаете прогнозата ми - този вариант на
Коментари Харесай

Витанов: Омикрон ще стане доминантен чак през януари, за да не разваля коледните празници

" Омикронът го няма. Знаете прогнозата ми - този вид на вируса няма да може да стане доминантен у нас до Нова година. Проблемите с него ще са следващата година. " Това е част от прогнозата на проф. Николай Витанов, споделена във Facebook профила му.

Физикът показва, че броят на дейните случаи у нас продължава да понижава, въпреки и доста постепенно. Заради към момента високата численост, здравната система остава претрупана, само че се оправя.
Какъв е инкубационният интервал на новия вид Омикрон?
Инкубационният интервал при заразяване с новия вид Омикрон на COVID-19 е пет дни. Това предава ТАСС, като цитира южноафриканския познавач...

По отношение на смъртността проф. Витанов написа следното: " Починали са 23,1% повече хора в сравнение с при съответната вълна предходната година. Пак да пиша - в случай че имунизацията беше задоволително обхватна, умрелите щяха да са доста по-малко. Статистиката от страни с висока степен на имунизация е такава. "

Той припомня, че съгласно Картата на риска на Министерството на здравеопазването броят на областите на равнище 4 към този момент отива към нула. " Слизането на София, Пловдив и Варна на по-долни равнища на риск е удостоверение на прогнозата ми за спокойни коледни и новогодишни празници. Ситуацията постепенно се усъвършенства и упованията са това да продължи. "  

По думите му цялостен локдаун до края на годината е изключен.
Николай Витанов предвижда три сюжета за COVID-19 у нас
Математикът проф. Николай Витанов предвижда три сюжета за развиването на пандемията у нас. Пред Нова  телевизия Витанов изясни,...

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР