Омикрон ще ни изненада през януари. Много повече хора, които

...
Омикрон ще ни изненада през януари. Много повече хора, които
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев тревожно: Омикрон ще ни изненада през януари

Омикрон ще ни изненада през януари. Много повече хора, които са преболедували Делта разновидността, ще прекарват Омикрон. Тази тревожна прогноза направи от ефира на телевизия " Нова нюз " доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория в Берн.

" Имаме случаи на в България, те са съмнителни, само че би било необичайно да нямаме, откакто съвсем всички страни в Европа записват, както и при съществуването на подобен човекопоток ", добави още той.

Специалистът обясни, че новия вид на Коронавирус протича по-леко, само че това не трябва да успокоява, тъй като ще има огромен брой болни, което ще натовари здравната система.
свързани новини45489на 27.12.20216944на 16.12.2021
Относно противоепидемичните ограничения у нас, доктор Илиев счита, че имаме такива, само че на процедура те не се ползват. " Трябва да има по-строг надзор, полицията е нужно да се включи по-активно. Само по този начин може да са понижи заразяването и разболяването ", сподели той.

За третата доза доктор Аспарух Илиев акцентира, че след двудозовите ваксини има интервал, в който има добра отбрана, само че по-късно спада и по тази причина е добре да се постави трета доза, даже и да има доста антитела, тъй като количеството им не е гаранция за качество и добра отбрана.

" Измерването на антитела е за облаги на лаборатории, даже лекари получават възнаграждения, с цел да изпращат пациенти за премерване на антитела. Това не е процедура в Швейцария ", съобщи още доктор Илиев.
свързани новини6958на 02.12.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР