Ометох всички от всички постове, които бяха свързини с апартаментгейт

...
Ометох всички от всички постове, които бяха свързини с апартаментгейт
Коментари Харесай

Премиерът: Ометох всички от апартаментгейт

" Ометох всички от всички постове, които бяха свързини с апартаментгейт и нямах визия за тези неща, тъй като в никакъв случай не съм ходил на гасти на тези хора ". Така министър председателят разяснява пред Нова тв абсурда с апаратаментите на представители на ГЕРБ. И даде за образец и абсурда в Австрия, като изясни, че няма предпазена страна в тези неща. 

" Всичко, което е взето непозволено, ще се върне, в случай че ГЕРБ имал добър резултат или, в случай че има неприятен - винага ще е моя, тъй като съм водач на партията. Цветанов го дръпнах обратно, тъй като би трябвало да разбере виновността си и той го направи ", разяснява още министър председателят. 

" След копката на газовата връзка с Гърция, ми се обади Макрон, след това други хора, значи имаме добре свършена работа ", сподели още Борисов. 

" Социалистите блокираха Кьовеши ", сподели още Борисов и удостовери, че думите на Българска социалистическа партия са лъжа. 

" Опитваме се да вземем организацията по заетостта на Европа у нас, в България ", заяви още министър председателят. 

" Не слушайте социолозите, незнам кой с кого се гони ", разяснява Борисов. 

По мотив изказванията, че Ципрас идва да ме поддържа, но не помниха, че той е социалист, е кой кого поддържа, попита Борисов. 

" Аз към момента незнам общата тематика, по която евродепутати на ГЕРБ и Българска социалистическа партия биха работили дружно, само че те общи тематики не споделят ", сподели още министър председателят. 

" Вчера всички международни медии отразиха визитата на Ципрас в България и строителството на газовата връзка ", съобщи Борисов. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР