Омбудсманът на БНТ Иван Такев в поредица от интервюта с

...
Омбудсманът на БНТ Иван Такев в поредица от интервюта с
Коментари Харесай

Каква обществена телевизия искаме? Интервю с доц. Светлана Божилова

Омбудсманът на Българска национална телевизия Иван Такев в поредност от изявленията с изявени медийни специалисти ще търси отговори на въпроса каква социална телевизия желаеме и каква е разликата сред социална и държавна телевизия.

Целта на тази поредност от изявленията е да събудим дебата за публичните медии в България, който надяваме се, да приключи с изработването на един нов Закон за радиото и малкия екран, отговарящ на актуалните публични софтуерни действителности.

Вижте диалога на Иван Такев с доцент доктор Светлана Божилова

Доц. доктор Светлана Божилова е учител по телевизионна публицистика в СУ " Св. Кл. Охридски " и ефирен специалист. Преподава " Световни телевизионни системи ", " Телевизионен език - семиотичен метод ", " Експериментално ТВ студио ". Била е член на Националния съвет за радио и телевизия от квотата на президента Петър Стоянов и представител на България в Постоянния комитет по трансгранична телевизия. Координатор на стратегия " Обществени медии в Югоизточна Европа " на Съвета на Европа и Световната федерация на публицистите. Създателка е на Университетска телевизия " Алма матер " и началник на Европейска студентска телевизионна мрежа ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР